Het opleiden van jeugd gebeurt vanuit de gedachte en de wens dat de jeugd behouden blijft voor VT Marke-Webis Wevelgem, enerzijds om met de talentvolle spelers/speelsters aanvulling te verzorgen voor de hoogste seniorenteams en anderzijds om een aantal provinciale teams binnen de vereniging in stand te kunnen houden. Spelplezier is daarom van zeer groot belang, ongeacht het niveau van de individuele speler. Zonder spelplezier zullen de resultaten altijd onvoldoende zijn.

Lees meer...Jeugdopleiding

Ons jeugdbestuur bestaat uit:

Lees meer...Jeugdbestuur

De volleybalclub van Marke werd in het jaar 2008 veertig jaar oud, die van Wevelgem werd 40 in 2009. In Bissegem zit de volleybalmicrobe zelfs al langer in het bloed. En de drie clubs hebben zich meer dan eens laten gelden op het nationale toneel. Marke speelde tegen de grootste clubs in ereklasse en Webis won als fusieclub een aantal keren de beker van West-Vlaanderen en zag zijn jeugdploegen vele nationale titels binnenrijven. Sinds seizoen 2011/2012 treden deze clubs op de voorgrond als de nieuwe fusieclub VT Marke-Webis Wevelgem.

Lees meer...Geschiedenis

Met dank aan de verschillende medewerkers:

Lees meer...Medewerkers

Het hoofdbestuur bestaat uit:

Lees meer...Hoofdbestuur

Om de talrijke evenementen en activiteiten vlot te kunnen laten verlopen zijn we steeds op zoek naar extra helpende handen. Ben je bereid om af en toe te helpen bij de bediening van de bar, logistieke ondersteuning te geven, helpen bij bv onze spaghetti avond, quiz,...

Neem dan gerust contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alvast bedankt!