Marke-Webis behaalt na een wedstrijd vol ups en downs een 3-2 overwinning vs Amigos Van Pelt Zoersel.


Woensdag 25/09 moest de Marke-Webisfamilie na een ongelijke strijd, veel te vroeg afscheid nemen van Loys. Echtgenote van Dieter Rigole, schoondochter van Johan Rigole. Wij wensen vrienden en familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.


Naar jaarlijkse gewoonte houdt Marke-Webis zijn fameuze Spaghetti-avond.

De spaghetti-avond gaat terug door op 18/10 in de porseleinhallen te Wevelgem. De deuren gaan open om 19. Dat de organisatie ervan is van vitaal beland voor de werking van onze club. Met zijn 4 seniorenploegen en 6 jeugdploegen hoeft geen betoog. Steun daarom onze club en verblijdt ons met uw komst.

Jaar na jaar proberen wij ook ongeveer 600 prijzen te verzamelen voor onze beroemde Tombola.

Niet zo’n evidente opdracht. Daarom rekenen wij op jullie steun bij de inzameling. 

Prijzen mogen afgegeven worden in de Vlaschaard op de wedstrijden of geplaatst worden in ons lokaaltje achter de bar of worden na afspraak eventueel opgehaald.

Wanneer IEDEREEN zijn steentje bijdraagt maken we van onze jaarlijkse spaghetti-avond alweer een spetterend succes!


Marke-Webis Liga B bekert verder na een moeizame eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Na een felbevochten vijfsetter tegen VTI SafeSign Hasselt, trok Marke-Webis het laken naar zich toe en eindigde met een 3-2 thuisoverwinning.

Tot tweemaal toe kwam Marke-Webis op voorsprong in sets, maar telkens stelde een stug en moedig Hasselt gelijk. In de vijfde set stelde Marke-Webis uiteindelijk orde op zaken en brak de veer bij Hasselt.

Onder het motto: "Moeilijk gaat ook", bekert Marke-Webis verder.

Setstanden: 25/16, 18/25, 25/19, 22/25, 15/5


Welkom op de vernieuwde website van Marke-Webis. We gaan er ook dit seizoen weer keihard tegenaan op alle niveau's en dit in een nieuw kleedje. Na het succes van de Kick-Off, zijn we stillaan klaar voor de start van de competitie 2019-2020. Zoals elk jaar zijn we weer van plan er een succesvol seizoen van te maken. Van de kleinsten tot Liga B, allen staan te springen om in actie te treden.

Wij willen al op voorhand de talrijke vrijwilligers, leden en spelers danken voor hun inzet tijdens het komend seizoen. Contacteer ook gerust een Marke-Webis medewerker als je je geroepen voelt om je te engageren in onze werking. Van toogmedewerker naar markeerder tot ploegbegeleider. We kunnen elke helpende hand gebruiken!

Marke-Webis Liga B trekt zijn seizoen op gang op 06/10 in eigen huis. Daar zullen ze AMIGOS VAN PELT SINT-ANTONIUS ZOERSEL A recht in de ogen kijken. Het wordt meteen een harde noot om te kraken. Met een ploeg die in de breedte serieus versterkt is, mikt onze Liga-ploeg toch op een plekje in de top van het klassement. Met de komst van degradant Guibertin en enkele duidelijk versterkte teams, belooft de competitie zeer interessant om volgen.

Marke-Webis draagt respect hoog in het vaandel. Daarom steunt het ook dit seizoen de Respect-campagne.

Met de campagne roepen we sporters en supporters op tot respect voor alle betrokkenen bij het sporten: zaal-en onderhoudspersoneel, baliepersoneel, medewerkers sportdienst, trainers, bestuursleden en vrijwilligers.

Om de campagne te doen slagen rekenen we op een sterke ondersteuning van jullie, van elke vereniging, elk bestuurslid, elke trainer, elk lid, elke supporter.

Bekijk ook het campagnefilmpje via ondertaande link

Campagnefilm Respect

SponsorsCafé De LocoGullegem - Heule


 

 

© 2019, website powered by Twizzit.com